avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... intrare in magistratura
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

intrare in magistratura

Buna ziua! Am si eu o intrebare , daca ma puteti ajuta cu un raspuns.Activitatea de executor judecatoresc constituie vechime , in sensul de a ma putea inscrie la concursul de intrare in magistratura, asa cum e considerata vechime activitatea de notar, avocat, cons juridic? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 13 Iunie 2010
florinexe, utilizator
Cel mai recent răspuns: florinexe , utilizator 15:27, 13 Iunie 2010
Da, constituie vechime in profesii juridice.
Mai multe informatii gasiti pe www.inm-lex.ro sectiunea "Admitere in magistratura".
V a multumesc pt raspuns! o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere i.n.m dupa 5 ani experienta in domeniul juridic ca avocat ContSters126583 ContSters126583 Se considera in cazul unui avocat si cei 2 ani ca stagiar + 3 ani definitiv la cei 5 ani necesari pentru admiterea la I.N.M? Sau doar perioada dupa incheierea ... (vezi toată discuția)
Admitere barou si inm - probe la examen, conditii de inscriere lumifatu lumifatu sunt studenta in ultimul an la drept si as dori sa stiu cate examene trebuiesc sustinute pt. admiterea in barou, care sunt acestea? dar pt. examenul la ... (vezi toată discuția)
Intrarea in magistratura ginete216 ginete216 as dori sa stiu daca vechimea care se cere pt participarea la concursul de intrare in magistratura este de 5 ani neintrerupti,ca consilier juridic? (vezi toată discuția)