avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA ABUZ SAU NEPASARE?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

ABUZ SAU NEPASARE?

ANUL TRECUT AM FACUT O CRERE DE RAMBURSARE DE TVA IN URMA CONTROLULUI MI S-A RAMBURSAT TVA DUPA 6 LUNI MAI EXACT IN LUNA NOIEMBRIE 2009 AM AVUT UN CONTROL DE LA FINANTE TOT CU PRIVIRE LA ACEST TVA CAND A VENIT CONTROLUL MI S-A SPUS CA FIRMA DIN BULGARIA UNDE AM DAT MARFA NU S-A INREGISTRAT CU ACEASTA SI DE ACEEA MI S-A REPUS SUMA DE TVA DAR CU MAJORARI SI PENALITATI DE 4 ORI MAI MARE DECAT SUMA RAMBURSATA(AM LUAT TVA 90000RON SI MI S-A REPUS 400000) AM CONTESTAT PROCESUL VERBAL AM DESCHIS PROCES AM CASTIGAT PROCESUL DAR INTRE TE LA TRIBUNAL UN CERTIFICAT DE GREFAIMP AM FACUT DIN NOU ACHIZITII SI LIVRARI CERAND IN LUNA MARTIE DIN NOU ALT TVA A VENIT CONTROLUL SI MI-A STOPAT ACEASTA RAMBURSARE MOTIVAND CONTROLUL INCRUCISAT CU FURNIZORII SI CLIENTII MENTIONEZ CA ACUM AM STAT LANGA CLIENT SA-SI INREGISTREZE MARFA NU AM PRIMIT NICI UN FEL DE RASPUNS DE ATATEA LUNI .PT CA AM CASTIGAT PROCESUL AM SCOS DE LA TRIBUNAL UN CERTIFICAT DE GREFA (sentinta a fost data din 10 mai) AM MERS CU ACEST CERTIFICAT LA EXECUTARI SILITE PT DEBLOCAREA CONTURILOR (MENTIONE CA LA BANCA AM BLOCAJ DE 660000) mM-AM LOVIT DE UN REFUZ CATEGORIC AL SEFULUI SPUNANDU-MI CA NU POTE SA-MI DEBLOCHEZE CONTUL PE BAZA CERTIFICATULUI DE GREFA CI TREBUIE SA VIN CU HOTARAREA JUDECATOREASCA (am fost la tribunal si hotararea se redacteaza dupa 30 zile de la sentinta) JOI S-A IMPLINIT O LUNA SI TOT NU AM HOTARAREA INTRE TIMP FINANTELE MI-AU CERUT INSOLVENTA FIRMEI SUNT DISPERATA NU MAI STIU CE SA FAC VA ROG AJUTATI-MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 18:05, 13 Iunie 2010
e o problema frecventa.. cel mai bine este ca avocatulc e va reprezentat si va castigat procesul sa va ajte sa obtineti respectiva hotarare mai repede, printr o cerere adresata presedintelui de instanta si depusa prin serviciul registratura.. aratatic are e natura urgentei.. mai ales ca, de la comunicare mai trebuie sa mai treaca inca 15 zile pana o puteti legaliza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie sa aflu detalii ecuatia2007 ecuatia2007 DACA AM CUMPARAT MARFA CU NUMERAR DIN COMPLEX NIRO AM PRIMIT FACTURA SI CHITANTA EU M-AM INREGISTRAT CU MARFA AM VANDUT-O IN UNIUNE CLIENTUL S-A INREGISTRAT ... (vezi toată discuția)
Proces verbal contestat irina8001 irina8001 In anul 2017 am primit un proces verbal de la un proiect european care ma instiinta ca sa platesc suma pe care AADR NORD-EST ne-a dat-o pentru proiect. ... (vezi toată discuția)
Conditionarea platii amenzii pe loc contra deblocarii - este ilegal sau nu? trazco trazco In data de 07.07.2011 mi-a fost blocata masina in Timisoara, langa Piata 700, pe str. Brediceanu, aceasta fiind parcata pe o insula pavata, nu trotuar sau ... (vezi toată discuția)