avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 221/2009 intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 221/2009 intrebare

Bunicul a fost beneficiar de Decret 118/90(5 ani 11 luni prizonier in URSS) si vreau sa stiu, daca eu(si/sau fiul lui)in calitate de nepoata pot cere despagubiri in conformitate cu Legea 221/2009. Mentionez ca bunicul a parasit-o pe bunica , dar nu au divortat si eu(plus ceilalti urmasi) am un dosar, aproape finalizat in urma caruia vom primi despagubiri in baza Legii 10/2001.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Balas Corina , utilizator 19:28, 13 Iunie 2010
da.. copii lui pot beneficia de disp legii 221/2009
Va multumesc pt. promptitudine? Chiar daca avem, nepotii si fiul, dosar pentru legea 10/2001, pt imobilul bunicii mele, respectiv sotia lui?
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prizonier urss beneficii materiale marianabr marianabr Bunicul meu a fost prizonier in URSS in perioada noi. 1944 - mai 1947. El a decedat in 2006, fiica , respactiv nepoata, poate beneficia de despagubiri? Daca ... (vezi toată discuția)
Legea 221/2009 si pentru prozonierii de razboi ? allexandru83 allexandru83 Buna ziua, Prevederile legii 221/2009 statueaza ca [i]\"Prezenta lege se aplică şi persoanelor [b]cărora le-au fost recunoscute drepturile prevăzute de ... (vezi toată discuția)
Deportati in urss paris50paris paris50paris Buna ziua va rog un sfat familia mea au fost deportati in urss inpreuna cu bunici exista vreo lege prezenta pt actiona in istanta pt despagubiri banesti ? va ... (vezi toată discuția)