avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen de redobandire permis auto suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen de redobandire permis auto suspendat

salut,
stie cineva daca s-a dat vreo lege pentru renuntarea la examenul de redobandire a permisului auto suspendat? sau macar daca exista vreun astfel de proiect de lege?
merci si scuze daca am deschis topicul intr-o sectiune gresita a forumului.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Mai 2007
alex_alex, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 00:17, 23 Noiembrie 2009
mai usor cu examen sau nu ....puteai sa ataci si procesul verbal...acum e tardiv....dar nah ....3 luni fara permis...buhuhu ...durere! :((
Dupa terminarea periodei de suspendare nu se mai da examen decat daca ai avut suspendat permisul pt. consum de alcool sau ai avut accident:P
k am si eu o intrebare
mia loat permisu pa 90 de zile, se ia in calcul si acelea 15 zile de dovada?:-/:-/:-/
Buna idee,

ma intereseaza foarte mult cum pot ataca procesul verbal. Am avut un accident usor, dar stupid din cauza indicatoarelor prost puse. La o luna dupa cererea mea ca intersectia sa fie bine dirijata, intersectia a fost refacuta cu drept de prioritate pe sensul pe care era cedeaza si mie mi s-a suspendat permisul. Am pozele intersectiei si de atunci si din prezent schimbate, cum pot ataca procesul verbal, vreau dreptate nu experiente pe soferi facute de incapabili, intersectia era absurda!!! saptamanal erau accidente, acum sunt fara permis....

Cum atac procesul verbal?
Ultima modificare: Marți, 8 Iulie 2008
antonio1, utilizator
doryy a scris:

k am si eu o intrebare
mia loat permisu pa 90 de zile, se ia in calcul si acelea 15 zile de dovada?:-/:-/:-/

categoric vei avea 105 zile pana la obtinere, asta daca nu faci o cerere sa-l ridici dupa 60+15 zile prin examinare 13 din 15 intrebari.

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 3 luni Logan2 Logan2 Pe data 13 sep 2019 mi s a suspendat permisul pentru 90 zile,cu alcoolemie 0,29 in aer expirat,fiind implicat si intr un accident usor,o tamponare usoara ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 90 zile druje druje Buna,am permisul suspendat pt. depasire de viteza,pt. 90 de zile.Dupa cele 90 de zile mai trebuie sa dau acel examen de redobandire sau nu?Multumesc. (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat alcool laura80a laura80a Buna seara! Am urmatoarea situatie...permis suspendat 90 zile (pt alcool 0,13). Din ce am citit se poate sustine examenul de redobandire si reducerea ... (vezi toată discuția)