avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit doar cu buletinu fara contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit doar cu buletinu fara contract

Exista credit doar cu buletinu fara contract? A existat pana acum?
Cel mai recent răspuns: cetatzean , utilizator 09:37, 15 Iunie 2010
inca nu am auzit de credit acordat doar in baza buletinului. in mod cert banca va incheia si un contract cu dvs.
notiunea de credit cu buletinul se refera la un credit pentru care nu se solicita decat buletinul (fara documente care sa ateste venitul sau domiciliul), dar si pentru acesta se intocmeste un contract pentru ca datele dumneavoastra trebuiesc introduse intr-o baza de date prelucrate, transmise apoi biroului de credite, iar toate aceste demersuri nu pot fi facute decat in baza acceptului dumneavoastra, deci un document valabil, semnat de dumneavoastra
Mie banca imi cere sa platesc o datorie pentru cineva care nu mai este, fara sa-mi puna la dispozitie contractul respectiv, nu stiu ce dobanzi ce penalizari sunt prevazute in contract. Cum il pot obtine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnscriere in biroul de credit dinubs dinubs Buna ziua! Recent am fost inscris in Biroul de Credit cu o restanta mai mare de 35 de zile(dar nu stiu ce restanta pentru ca am platit pe fiecare luna). ... (vezi toată discuția)
Rate achitate la zi, banca le vede restante, raportare in biroul credite distroe distroe Buna ziua. Avem un credit de nevoi personale fara ipoteca, in euro, la care am achitat rata luna de luna fara intarzieri mai mari de cateva zile. La una din ... (vezi toată discuția)
Datorie banca ContSters104330 ContSters104330 Buna ziua, Am o datorie la banca undeva in jur de 6500 lei ,nu am mai platit de luni bune.Astazi au fost la parinti mei acasa executorii pentru ca eu in ... (vezi toată discuția)