avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie banca
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie banca

Buna ziua,

Am o datorie la banca undeva in jur de 6500 lei ,nu am mai platit de luni bune.Astazi au fost la parinti mei acasa executorii pentru ca eu in momentul contractarii creditului aveam adresa parintilor pe buletin dar nu mai locuiesc acolo,am alta adresa pe buletin.Momentan nu am servici,nu am o casa a mea,nu am nici un bun pe numele meu.Ce actiuni pot intreprinde executorii impotriva mea dat fiind faptul ca nu beneficiez de nimic?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:27, 8 Ianuarie 2013
Nici un fel de actiune. Daca executorul judecatoresc constata ca nu aveti bunuri sau venituri care sa fie executate silit va remite titlul executoriu in baza caruia a fost declansata procedura de executare silita.
Multumesc frumos pentru raspuns.Parintii mei erau ingrijorati crezand ca ii poate afecta cu ceva faptul ca atunci cand am facut creditul eram inca pe adresa lor insa nu cu titlul de proprietar.Pe numele meu nu am decat copilul.Multumesc inca o data.
Pana nu veti realiza venituri nu va poate lua nimic.
Nu inteleg un lucru,eu nu mai am aceeasi adresa pe buletin si totusi dansii au mers la acea adresa.Nu vin la adresa la care locuiesc acum sau....?La ce sa ma astept?Ma pot cauta si la noua adresa?
Pai daca nu ati notificat banca in legatura cu schimbarea domiciliului, asa cum erati obligata in contract, ei nu aveau de unde sa stie ca v-ati schimbat adresa de domiciliu.
Executorul va trimite adresa la Biroul de evidenta a persoanei si va afla noile date ale dvs,
In mod cert va vor vizita si la domiciliul actual.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie ContSters104330 ContSters104330 Buna seara, Subiectul pe care il aduc in discutie este mai vechi .Am debite la doua banci pe care nu le-am achitat de o perioada foarte mare de timp,am primit ... (vezi toată discuția)
Pot deveni parintii executati silit din cauza unui credit bancar neplatit de mine? StefanBan StefanBan Salutare! Am citit multe articole pe internet si sunt cam confuz! Poate cineva sa imi spuna cu siguranta daca pot fi parintii mei executati silit din cauza ... (vezi toată discuția)
Care este procedura in caz de executare silita? ninarici25 ninarici25 Buna ziua! Am un credit la o banca de 4 ani (restructurat de 2 ori pana acum), care este pe numele meu, insa a fost facut pt o ruda care acum nu mai vrea sa ... (vezi toată discuția)