Am mai postat pe acest forum o problema privitoare la o chemare in judecata pentru nulitate absoluta partiala care se pare ca a "epuizat" interesul, desi vroiam sa mai dau citeva lamuriri suplimentare.
Revin cu o intrebare oarecum legata de subiectul vechi (cel putin din punct de vedere al interesului meu).
Anterior chemarii in judecata, proprietarul apartamentului in care locuiesc (in fapt soacra mea :(( ) a primit o SOMATIE de la reclamant, contra-semnata de avocatul lui.
Proprietarul era SOMAT ca in termen de 30 zile sa elibereze niste (ipotetice) spatii COMUNE ocupate, altminteri se vor adresa cu "plingere penala organelor abilitate".
Trecind peste neadevarurile din acea "somatie" (la care au primit raspuns de la un jurist), intreb acum (pentru ca raspunsul m-ar ajuta in cauza curenta):
- Are dreptul un reclamant sau avocat sa apeleze la aceasta exprimare ("va somez... altminteri...) sau doar instanta de judecata poate cere aceasta?
- Avocatul care a contra-semnat acea hirtie nu si-a depasit atributiile?
Cu multumiri sincere pentru interesul si raspunsul acordat!
avocatul poate utiliza orice demers legal in vederea realizarii intereselor clientului pe care-l reprezinta sau asista, inclusiv asa-zisa"amenintare legala"
Abuzuri politie
Ersin Dervis
Buna ziua! Am si eu o intrebare de pus pentru persoanele avizate:
Inainte de a incepe sa va prezint putin situatia care a dus la evenimentul pentru care vreau ... (vezi toată discuția)