avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venituri dobandite - indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venituri dobandite - indemnizatie crestere copil

Sotia mea ar vrea sa infiinteze un PFA. Cum se dovedesc veniturile din PFA pentru a fi luate in calcul la indemnizatia de crestere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Dana Oancea , Consilier juridic 15:31, 14 Iunie 2010
Buna ziua,

Veniturile le puteti demonstra cu declaratia de impunere, inregistrata la fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare indemnizatie crestere copil madalina_negrea33 madalina_negrea33 Buna ziua, In perioada noiembrie 2011 - august 2012 am beneficiat de indemnizatie crestere copil; eu sunt angajata la o banca si sunt si PFA (traducator); ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! indemnizatie crestere copil; inregistrare gresita sediu pfa... danutza2k7 danutza2k7 am si eu o problema la care as dori daca se poate sa-mi raspunda cineva.anul trecut in ianuarie mi-am infiintat un pfa si am incheiat un contract un contract ... (vezi toată discuția)
Cand se suspenda pfa pt indemnizatie ccc ContSters114803 ContSters114803 buna ziua la jumatatea lunii decembrie ar trebui sa nasc, sunt angajata cu cim pe perioada nedeterminata si am pfa separat . intrebarea mea este : cand ... (vezi toată discuția)