avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical fara a avea o luna de cotizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical fara a avea o luna de cotizatie

Sunt angajata din 07.04.2010 iar din 25.05.2010 pana in 03.06.2010 am fost internata in spital cu copilul meu de 2 ani si 9 luni. Precizez ca inainte de data angajarii am fost somera. De la spital mi s-a acordat certificat medical insa la munca mi se spune ca nu mi se poate calcula concediul.
Cel mai recent răspuns: Isabela_bv , utilizator 14:24, 15 Iunie 2010
Din ce scrieti aveti maimult de o luna de cand lucrati. prin urmare Casa ar teebui sa va plateasca. ..Daca insa angajatorul nu v-a platit asigurarile, este vina lui. Oricum el trebuie sa avanseze banii
Daca anterior angajarii ati fost in somaj sunt obligati sa va plateasca, dar trebuie sa solicitati de la AJOFM o adeverinta din care sa reiasa ca ati beneficiat de indemnizatie de somaj in suma de.... si sa o duceti la angajator, eventual impreuna cu o cerere prin care solicitati plata concediului medical.
Va multumesc pentru raspunsuri. S-a rezolvat pana la urma situatia si au luat in considerare concediul medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical somer de 7 luni ionescu eduard ionescu eduard Sunt somer de 7 luni(am lucrat in ultimele 24 luni,inainte de a intra in somaj, la 2 firme:la una pana in august 2008 iar la alta din 1iulie 2009 pana in 30 ... (vezi toată discuția)
Ccc dupa somaj Szegedi Szegedi Buna ziua, Sunt gravida si somera. Adica luna aceasta depun dosarul pentru somaj. Poate sa-mi spuna cineva ce acte trebuie depuse ca sa beneficiez de ... (vezi toată discuția)
Interventie chirurgicala in perioada somajului roxydora roxydora buna ziua! in data de 18.01.2010 trebuie sa ma prezint la AJOFM pentru aplicarea vizei lunare pe carnetul de somaj . Insa , in urma unor probleme de sanatate, ... (vezi toată discuția)