avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs

Buna ziua , pentru ca nu imi permit angajarea unui avocat in acest moment va rog sa ma ajutati
.... Vreau sa fac recurs pt. suma mare si greseli in stabilirea acesteia , in urma decesului tatalui meu am deschis masa succesorala, eu stau in aceasta casa impreuna cu mama , comunicarea am primit-o Vineri 11.06.2010.si vreau sa fac recurs
Ce ma sfatuiti ,sau cum va pot trimite (prin mail comunicarea ) ca sa pot sa mi aduc linistea in familie si mai ales mamei
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 14:41, 14 Iunie 2010
Prin e-mail., documentul fiind scanat in prealabil ori prin cerere consultanta de pe acest site.
Hotararea de partaj succesoral este atacabila cu apel si apoi cu recurs.
Mai mult decat atat nimeni nu va poate redacta motivele de apel sau de recurs doar dupa lecturarea unei hotarari, pentru aceasta fiind imperios necesar ca avocatul sa studieze actele dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs la succesiune coca1955 coca1955 buna ziua am si eu o rugaminte la dvs m-am judecat cu sora mea dupa moartea mamei mele pentru un imobil pe care l-am pus la succesiune ea a venit cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire calin felicia calin felicia Tatal meu a decedat in luna august 2010. Eu cu sora mea suntem mostenitoarele tatalui meu. De la ce data pot sa deschid masa succesorala eu si sora mea ? (vezi toată discuția)
Pierderea dreptului d a revisui masa sucesorala in apel ntgheorghe@yahoo.com ntgheorghe@yahoo.com Intr-un litigiu de succesiune, chiar daca hotarirea nu afost justa , avocatul m-a sfatuit sa nu fac apel. In scgimb, reclamantii au facut apel in ultima clipa. ... (vezi toată discuția)