avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plec de la o firma particulara la o institutie de stat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plec de la o firma particulara la o institutie de stat

Am dat un concurs la o institutie de stat si am fost admis.Acum fostul meu angajator nu prea stie care-i modalitatea legala de a pleca astfel incat sa nu am intrerupere in cartea de munca.Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce demersuri trebuie sa fac .
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 14:04, 26 Mai 2007
cerere de lichidare datata la o zi inainte sa incepeti noul serviciu. Va desface contractul cu art 55 (acordul partilor) si totul e ok
Multumesc !Alte modalitati mai sunt?
Nu.S-a desfiintat cererea de transfer.Mai exista demisia.
in primul rand te ffffffffeeeeeeeeeeeelllllllliiiiiiiiiiiiiccccccccciiiiiiiiiiiiiit.:) ca ai plecat de la patron.
nu mai aveti un post liber si pt mine:P

in fine ramane varianta cu art 55 lit b) deoarece la demisie esti conditionat de preavizul de 15 zile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract de muna/va rog frumos sa ma ajutati PatriP PatriP Buna seara, Sunt angajata la o banca si am anuntat acum o saptamana ca vreau sa plec dar la insitentele directoarei nu mi-am depus demisia imediat ( a vrut ... (vezi toată discuția)
Lichidare cat mai repede bahadurse01@yahoo.com bahadurse01@yahoo.com Salariatul a vrut sa -si faca incetarea activitatii (in cel mai scurt timp) cu acordul ambelor parti ,dar conducerea nu vrea fara preaviz. Acum lipseste ... (vezi toată discuția)
3 absente nemotivate - desfacere c.i.m. andrei_coma andrei_coma Un amic a lipsit de la locul de munca deoarece a intervenit ceva urgent si a trebuit sa plece lipsind nemotivat 3 zile. Nu a anuntat pe nimeni pt ca era nou ... (vezi toată discuția)