avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... situatii financiare anuale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

situatii financiare anuale

Asociatiile de locatari sunt obligate sa depuna bilant anual si daca da , unde se depune : la finante, registru comertului......?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:39, 15 Iunie 2010
Sunt obligate sa depuna situatiile soldurilor pasiv-activ semestrial, la primarie.
multumesc de raspuns, dar imi puteti spune unde se precizeaza aceasta?
Asociatiile de proprietari sunt obligate sa depuna situatii financiare tip bilant anual si semestrial daca tin/conduc contabilitatea in partida dubla.
Daca tin contabilitatea in partida simpla trebuie sa depuna situatia soldurilor de activ si pasiv semestrial nuami la primarie.
Gasiti reglementarile sau o parte din ele la inceputul acestui forum:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate asociatie proprietari mihaly.vajda mihaly.vajda Buna ziua Sunt administrator la o asociatie de proprietari mare (400 de apartamente). Conduc contabilitatea in partida dubla. Dupa cum am inteles astazi, ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa cuprinda un bilant la asociatie ? BEN46 BEN46 Ce trebuie sa cuprinda un bilant la o Asociatie si cine-l intocmeste si verifica ? (vezi toată discuția)
Situatie financiara anuala cornelusha cornelusha Buna ziua, Va rog spuneti-mi daca personalitatile juridice fara scop patrimonial ( asoc.propr.) care conduc contabilitatea in partida simpla, trebuie sau nu, ... (vezi toată discuția)