avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Banca si iar banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Banca si iar banca

Povestea mea este urmatoarea:

In aprilie 2007 am facut un card de credit la firma X(doar cu buletinul),in momentul respectiv(student fiind) lucram la o firma care dupa scurt timp a dat faliment.Am decis sa imi continui studiile si sa nu mai muncesc,automat am intrat in imposibilitatea de a plati creditul.Aveam pe acel card 5000 RON si acum trebuie sa dau 20.000 RON.Am inteles ca sa adaugat dobanda la dobanda.In acest moment doresc sa imi achit datoriile catre ei,dar nu am posibilitatea sa le ofer toata suma.Exista posibilitatea sa negociez cu ei valoarea sumei datorate?
Ultima modificare: Luni, 14 Iunie 2010
carlosu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters21504 , utilizator 08:07, 15 Iunie 2010
Sigur ca puteti negocia suma. O puteti chiar esalona daca doriti.Si asta nu tine de contextul actual delicat, ci de faptul ca bancile vor cash inapoi si nu vor sa se erijeze in recuperatori de imobile sau cine stie ce altceva. Asa ca duceti-va la dansii si cu pertinenta veti obtine ceea ce doriti, sau aproape ceea ce doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata credit ancut75 ancut75 Buna ziua, pentru un credit de nevoi personale la Banca, ale carui rate nu au mai fost platite de 2 ani de zile, dobanzile cumulate cu datoria au ajuns la ... (vezi toată discuția)
Firmele de recuperare Coada_gl Coada_gl Buna ziua! Cam prin anul 2006 -2007 cand lucram la o firma mi-sa facut un descoperit de card (overdraft) in valoare de aproximativ 6000lei. In 2009 am plecat ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita xtrabadx xtrabadx Buna ziua, imi cer scuze daca pun o intrebare care a mai fost discutata, insa nu am reusit sa gasesc un raspuns. Eu am varsta de 21 de ani sunt angajat ca ... (vezi toată discuția)