avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de odihna

Buna ziua. Eu lucrez de 3 ani si jumatate intr-o institutie de invatamant, ca personal didactic auxiliar. Norma mea este de 1/2 (o jumatate de norma).
Va rog sa ma '' luminati '' si pe mine in ceea ce priveste numarul de zile de concediu la care am dreptul, conform ultimelor reglementari in vigoare. Precizez ca in primul an am beneficiat de concediu de maternitate vreo 3luni si ceva.
Multumesc pentru intelegere.
Cel mai recent răspuns: milixima , utilizator 09:31, 15 Iunie 2010
aveti dreptul la jumatate din zilele de concediu de care ati fi beneficiat daca aveati norma intreaga.. cum nu cunoastem amanunte, nu va putem lamuri mai mult
Buna ziua!Aveti dreptul la nr.de zile de CO specificat in CM nu conteaza daca lucrati cu jum.de norma sau cu norma intreaga nu vi se fractioneaza nr.de zile care este de minim 20.
Pentru concediul de odihna, in CCMN sunt prevazute minim 21 de zile !
Ultima modificare: Marți, 15 Iunie 2010
ContSters109653, utilizator
aici fiind vorba de o pers ce a lucrat cu jumatate de norma, numarul zilelor de concediu ar trebui sa fie reduse la jumatate.. nu ai cum sa dai cuiva concediu intreg daca vine la serviciu doar juma de an..tot atat se calculeaza ca a contribuit si pentru vechimea in munca..nu avea norma intreaga nu are un an vechime, doar juma de an
Multumesc pentru raspunsuri, dar pana la urma cum ramane ? Beneficiez de sau nu de numarul de zile corespunzator unei norme intregi? 20-21 de zile

Alte discuții în legătură

Contract cu timp partial-zile co Andrei Gica Andrei Gica O persoana angajata cu timp partial de 4h/zi, la cate zile de CO are dreptul in decursul unui an de lucru, in conditiile in care un angajat cu norma intreaga ... (vezi toată discuția)
Plata concediul de odihna visinescuandrei visinescuandrei dac imi iau concediu de odihna luna asta de pe 15 sep-30 sept in aceste zile mai sun platit? daca da cu cat? la un salariu de 800 de lei pe luna si 400 de lei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie co pentru cim de 4 ore/zi corneliacr corneliacr Buna ziua...suntem o asociatie de proprietari si avem angajata femeie de serviciu cu 4 ore/zi, salariu brut 950 lei. Durata concediului de odihna este de 21 ... (vezi toată discuția)