avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... titularizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

titularizare

Buna! Am o rugaminte: am terminat Facultatea de psihologie -pedagogie, specializarea pedagogie. As dori sa ma inscriu la examenul de titularizare la educatoare sau invatatoare. Licenta am dat din Stiinte ale educatiei, si am facut si modululpsihopedagogic pentru pregatirea personalului didactic cu practica in gradinita si clasele I-IV. Pot sa ma inscriu la examen?
Cel mai recent răspuns: ContSters61759 , utilizator 09:54, 15 Iunie 2010
da, categoric!
Multumesc frumos pentru raspuns. Va doresc o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

incadrarea corecta pe post in invatamant cristina ivu cristina ivu Sunt invatatoare cu liceul pedagogic la baza si licentiata in psihologie. La scoala nu am putut beneficia de statut de institutor si nici de profesor in primar ... (vezi toată discuția)
Invatamant primar jomini jomini Buna ziua, Am absolvit Facultatea de Filosofie, detin diploma de licenta si doresc sa intru in invatamant ca invatator (profesor clasele I-IV). Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Poate un psiholog sa devina educator la gradinita? marevna marevna Poate o licentiata in psihologie sa devina educatoare la o gradinita? Este suficienta facultatea de psihologie generala sau mai este nevoie si de alte ... (vezi toată discuția)