avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... firme de recuperare sau avocat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

firme de recuperare sau avocat

Buna ziua , am o intrebare referitor la firmele care promit recuperarea banilor.
As vrea sa-mi spuneti daca e mai sigur prin aceste firme sau mai bine ma adresez unui avocat.
Diferenta e ca la firmele de recuperare platesti doar si daca ti-au recuperat banii. In timp ce la avocat dai banii la semnarea contractului....fara sa garanteze 100% reusita cazului.
Acest lucru imi convine , dar sigur sunt si inconveniente pe care poate nu le stiu , despre firmele de recuperare. Poate ma ajutati.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Trifan Bogdan , utilizator 10:56, 15 Iunie 2010
Despre modul de lucru al firmelor de recuperare debite precum si despre contractul pe care va trebui sa il semnati la debutul colaborarii cu o astfel de firma va puteti informa citind si www.avocatnet.ro/content/for...
Oricum, in cele mai multe cazuri, o firma de recuperare a datoriilor este compusa din mai multi avocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasesc un avocat bun, in localitatea mea, pe o anume ramura? catalin2832 catalin2832 Nu am participat niciodata la un proces si nu ma prea ma pricep. As vrea sa va intreb, daca, la un moment dat am o problema si am nevoie de un avocat, cum fac ... (vezi toată discuția)
Ma poate ajuta cineva? tavi.leo tavi.leo Buna Seara, In 2006 am facut un imprumut la o banca, in valoare de 15000 lei, pe care nu l-am inapoiat. La adresa pe care o am in buletin numai locuiesc ... (vezi toată discuția)
Punerea in executare a unei hotarari investite cu titlu executoriu discover discover Buna ziua , am o sentinta civilă investita cu formula executorie , împotriva unui debitor. In cadrul procesului nu am avut alte pretenții decât plata ... (vezi toată discuția)