avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... acord tacit
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

acord tacit

a fost depusa o adresa pentru aprobarea de catre ordonatorul de credite a suplimentelor salariale prevazute in bugetul aprobat de consiliul impreuna cu nota de fundamentare aferenta acestor suplimente si nici pina astazi nu s-a primit raspuns.Pot sa consider o aprobare tacita si in baza carei prevederi legale?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: birsany , utilizator 11:29, 16 Iunie 2010
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O contestatie impotriva unei decizii de pensie este supusa oug nr. 27/2003? FilipoaiaCamelia FilipoaiaCamelia o contestatie la o decizie a unei case de pensii este supusa OUG 27/2003-aprobare tacita-daca nu s-a raspuns in 30 de zile? (vezi toată discuția)
Documente achizitie directa dorela dorela Poate cineva sa-mi trimita si mie model de nota justificativa si nota de fundmentare folosite in achizitia directa? adresa mail chychy_cris@yahoo.com ... (vezi toată discuția)
Primaria: finalizare imobil smeagull smeagull Buna, In urma cu un an, am cerut primariei sa imi elbereze o adeverinta de finalizare a constructiei (am terminat casa si vreau sa o inregistrez in CF), cu ... (vezi toată discuția)