Parintii mei,au incheiat un contract de prestari servicii, (intarit de un contract de mandat semnat la notariat) cu o societate de consultanta imobiliara.Prin contract, societatea,(mandatar)ii va ajuta pe acestia, in calitate de beneficiari in retrocedarea unui imobil preluat abuziv l10/2001.La decesul tatalui meu,reprezentantii respectivei societati m-au contactat, spunandu-mi de existenta acestui contract si de obligatia mea ca mostenitor, de a prelua obligatile din contract,(clauza trecuta in acesta) si de a merge la notariat pentru a semna alt contract de mandat ("cel vechi nu mai este valabil daca unul dintre mandanti a decedat") si un act aditional la contractul de prestari servicii in care sa fie numele si semnatura mea.Chiar daca sunt obligat sa preiau obligatiile din contractul vechi, (in care sunt trecute anumite lucruri pe care eu nu le cunosc si pentru care nu-mi pot asuma anumite obligatii) pot fi obligat(prin lege) sa semnez un alt contract de mandat la notariat?Acestia,(reprezentantii societatii) mi-au spus ca daca nu semnez contractul, acesta nu mai poate fi derulat si voi fi obligat la despagubiri(mentionez ca unul dintre mandanti mai trieste).Nu poate fi derulat mandatul, numai pe baza contractului de prestari servicii ? Eu, n-am facut nicio notificare pentru rezilierea contractului si consider ca acesta este inca valabil.
Va multumesc.
drepturile si obligatiile din contractul de prestari servicii se transmit catre mostenitori.
trebuie vazut acel contract pentru a vedea ce clauze contine.
Speta contracte
caprice
Buna ziua,
SC PERE SRL( mandant) a semnat un contract de mandat cu SC MERE SRL( mandatar) avand ca obiect : \"Mandatarul se obligă să efectueze fapte de ... (vezi toată discuția)
Este posibil?
robertnelu
Daca mostenitorii,nu se inteleg pentru dezbaterea succesiunii la notariat,exista posibilitatea dezbaterii acesteia in instanta si asa... separarea lor pe ... (vezi toată discuția)