va rog sa-mi spuneti daca pot intra in somaj dupa terminarea concediului de crestere a copilului pana la 2 ani .firma la care am lucrat a dat faliment in noiembrie 2009 .eu am terminat concediul pe 3 iunie 2010.am lucrat din mai 2004 pana in iunie 2008 (2 LUNI avand concediu prenatal).cum pot scoate cartea de munca de la itm daca firma nu mai exista ?multumesc .
a. Puteti intra in somaj, ramane doar de stabilit perioada pentru care veti putea primi indemnizatia de somaj;
b. Depuneti o cerere la ITM si ridicati-va cartea de munca. Faptul ca societatea la care ati lucrat a fost dizolvata / radiata nu insemna ca nu mai exista cartea dvs de munca.
Drepturile gravidei
clau_dia
buna ziua,as dori sa stiu in cazul in care lucrez de 7-8 luni la o firma si sunt insarcinata in momentul de fata in 25 sapt cum pot face ca sa-mi pastrez locul ... (vezi toată discuția)
Somaj
mihu03gaby
Buna ziua, situatia mea e asa: acum sunt in concediu ingrijire copil pana maine, maine implineste copilul 2 ani, inainte sa intru in maternitate am lucrat 2 ... (vezi toată discuția)