avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... buna ziua
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

buna ziua

va rog sa-mi spuneti daca pot intra in somaj dupa terminarea concediului de crestere a copilului pana la 2 ani .firma la care am lucrat a dat faliment in noiembrie 2009 .eu am terminat concediul pe 3 iunie 2010.am lucrat din mai 2004 pana in iunie 2008 (2 LUNI avand concediu prenatal).cum pot scoate cartea de munca de la itm daca firma nu mai exista ?multumesc .
Cel mai recent răspuns: ciobotaru stela , utilizator 23:45, 15 Iunie 2010
a. Puteti intra in somaj, ramane doar de stabilit perioada pentru care veti putea primi indemnizatia de somaj;
b. Depuneti o cerere la ITM si ridicati-va cartea de munca. Faptul ca societatea la care ati lucrat a fost dizolvata / radiata nu insemna ca nu mai exista cartea dvs de munca.
cartea de munca o poate ridica angajatul,fara nici o decizie,imputernicire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul prenatal este luat in considerare pentru acordarea somajului? denyy10 denyy10 BUNA ZIUA!Pe data de 22 iunie 2008 m-am angajat cu carte de munca ,pe 15 mai 2009 am intrat in concediu prenatal si pe 21 iunie 2009 am nascut.Timp de 2 ani am ... (vezi toată discuția)
Drepturile gravidei clau_dia clau_dia buna ziua,as dori sa stiu in cazul in care lucrez de 7-8 luni la o firma si sunt insarcinata in momentul de fata in 25 sapt cum pot face ca sa-mi pastrez locul ... (vezi toată discuția)
Somaj mihu03gaby mihu03gaby Buna ziua, situatia mea e asa: acum sunt in concediu ingrijire copil pana maine, maine implineste copilul 2 ani, inainte sa intru in maternitate am lucrat 2 ... (vezi toată discuția)