Buna ziua!Sunt de la un IFN.Vroiam sa stiu care e diferenta intre cupoanele de pensie si cum le diferentiem(fizic vorbind).Stiu ca la o pensie de handicap sau de boala nu se poate face poprire, dar nu stiu cum diferentiez daca un cupon este de boala sau de varsta.Am un exemplu de cupon, scrie CNPAS, CJP 131 108, la legi speciale nu scrie nimic....la prima privire ar fi un cupon de varsta, dar clientul e nascut in 1953....si a si declarat ca e pensie de boala....exista anumite coduri pe cupon de unde sa imi dau seama de felul pensiei?unde pot gasi niste exemple de cupoane de pensie?Multumesc mult!
Nu exista coduri pe taloanele de pensie si nu se tiparesc taloane diferite, in functie de categoria de pensie a beneficiarului.
Oricum, nu puteti pune poprire pe taloanele de pensie iar pensia de invaliditate poate fi si ea urmarita, conform prevederilor art. 409 Cod procedura civila.
Indicele de corectie
fanfan67
am primit pensia de invaliditate luna aceasta doar marita cu acel procent de 3;70 fara indicele de corectie am iesit in anul 2012 la pensie de invaliditate eu ... (vezi toată discuția)