avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... sediu secundar
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

sediu secundar

buna ziua,

va rog sa-mi spuneti unde trebuie inregistrat un sediu secundar ptr un ONG; mentionez ca acest sediu secundar se doreste a fi in alt judet decat sediul asociatiei.
va rog sa-mi spuneti care sunt pasii care trebuie urmati (acte intocmite: hotararea asociatilor) si unde se depun toate actele pentru deschiderea sediului secundar.
va multumesc.

Alte discuții în legătură

Deschidere sucursala ong pilo1 pilo1 Deschidere sucursala ONG Buna ziua, doresc sa infiintez un ONG si chit ca am mai citit raspunsuri si aici, si in alte surse, nu imi este complet clar ... (vezi toată discuția)
Sucursala ong? Refined Refined Buna Ziua tuturor, Problema mea este urmatoarea: Am infiintat un ONG, un centru de ingrijire persoane varstnice, ce are sediul (social) in sectorul 4. ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sediului unui ong dintr-o localitate in alta, in cadrul aceluiasi judet. mariatnk mariatnk Ce formalitati trebuie facute pentru schimbarea sediului unui ONG dintr-o localitate in alta, in cadrul aceluiasi judet? Multumesc! (vezi toată discuția)