avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... noua angajare pe perioada concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

noua angajare pe perioada concediu de odihna

In situatia in care o persoana este cadru didactic si are concediu de odihna pe perioada verii, se poate incheia pe timpul concediului, cu un nou angajator, un contract individual de munca pe termen nedeterminat care o sa inceteze in momentul terminarii concediului de odihna? Sau poate o alta forma de contract de munca (conventie civila etc.)? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:28, 15 Iunie 2010
Da, este posibil incheierea unui nou c.i.m. pe durata CO ....Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcţii, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim pe perioada co aldorin aldorin Buna ziua, sunt angajat la o societate cu norma intreaga , pe perioada CO ma pot angaja la o alta societate tot cu norma intreaga? Va multumesc (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si perioada de proba M-A-N M-A-N O persoana aflata in concediu de odihna la un loc de munca se poate angaja la un nou job, diferit de primul , in perioada de proba? (vezi toată discuția)
Dacă as fi în concediu de nevoi personale pot fi asistent maternal? andamanea andamanea Bună ziua! Sunt cadru didactic titular. Am dreptul la un concediu de nevoi personale pt un an de zile. Pot deveni și profesa ca asistent maternal în ac an? ... (vezi toată discuția)