avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... primaria refuza eliberarea anexei pt obtinerea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

primaria refuza eliberarea anexei pt obtinerea certificat mostenitor

primaria Independenta refuza eliberarea documentatiei pentru obtinerea certificatului de mostenitor,intrucit nu am titlu de proprietate in original. Desi la registru agricol exista o copie dupa acesta pe care am si obtinut-o.mentionez ca varul la care exista originalul nu doreste sa il dea sa fac o copie legalizata.doresc sa mi se comunice daca e legal sau e un abuz in serviciu.
astept o indrumare
Va multumesc Ing Balasa Sorin
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 16:06, 15 Iunie 2010
Daca ati epuizat mijloacele amiabile de rezolvare a problemelor dvs nu aveti la indemana decat o actiune in instanta.
Primaria ar fi trebuit sa va elibereze anexa 24 - sesizare pentru deschiderea procedurii succesorale.
In plus, biroul agricol din primarie are ca atributiuni, printre altele, si evidenta titlurilor de proprietate eliberate in baza Legii nr. 18/1991 republicata.
In concluzie, primarul poate fi atacat in contencios administrativ iar varul in civil pentru dezbaterea succesiunii si punerea la dispozitia instantei a documentelor succesiunii.
in primul rand aceasta anexa 24 nu este obligatorie la dezbaterea succesiunii.
mergeti si solicitati o copie certificata a TP dela OCPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa-mi spuneti si mie in cit timp de la deces se poate face sucesiunea si ce imi trebuie si unde trebuie sa ma adresez stefan_constanta stefan_constanta VA ROG FRUMOS SA-MI SPUNETI SI MIE ESTE UN TERMEN PUNTRU A SE FACE SUCESIUNEA ,TATAL MEU A DECEDAT 01.05.2008 CE TREBUIE SA FAC MAI ALES CA TREBUIE SA FAC ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate ContSters145831 ContSters145831 Profitand de plecarea mea in strainatate, fratele meu si-a insusit toate bunurile familiale (casa + teren agricol) putin timp inainte de decesul ... (vezi toată discuția)
Anexa 24 cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca se poate intocmi Anexa 24,in vederea dezbaterii succesiunii,pe baza unui titlu de proprietate provizoriu. Inca nu a fost emis titlul de ... (vezi toată discuția)