primaria Independenta refuza eliberarea documentatiei pentru obtinerea certificatului de mostenitor,intrucit nu am titlu de proprietate in original. Desi la registru agricol exista o copie dupa acesta pe care am si obtinut-o.mentionez ca varul la care exista originalul nu doreste sa il dea sa fac o copie legalizata.doresc sa mi se comunice daca e legal sau e un abuz in serviciu.
astept o indrumare
Va multumesc Ing Balasa Sorin
Daca ati epuizat mijloacele amiabile de rezolvare a problemelor dvs nu aveti la indemana decat o actiune in instanta.
Primaria ar fi trebuit sa va elibereze anexa 24 - sesizare pentru deschiderea procedurii succesorale.
In plus, biroul agricol din primarie are ca atributiuni, printre altele, si evidenta titlurilor de proprietate eliberate in baza Legii nr. 18/1991 republicata.
In concluzie, primarul poate fi atacat in contencios administrativ iar varul in civil pentru dezbaterea succesiunii si punerea la dispozitia instantei a documentelor succesiunii.
Anexa 24
cri_secret_ina
As dori sa stiu daca se poate intocmi Anexa 24,in vederea dezbaterii succesiunii,pe baza unui titlu de proprietate provizoriu.
Inca nu a fost emis titlul de ... (vezi toată discuția)