avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxa legalizare copie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxa legalizare copie

Buna ziua!
Imi poate spune si mie cineva cat costa o legalizarea copiei unui act de vanzare cumparare apartament la notar?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 18:14, 15 Iunie 2010
Depinde de notar. Au taxe diferite unii de altii. In mod normal (din ce stiu eu )nu costa mai mult de 30 de lei. Dar repet...depin de la ce notar mergeti.
av.M.Hornea
Se taxeaza la pagina, cam 6-8 lei/pag.
...minim 3/pag:thumbup:...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare act vanzare cumparare gabi_br.ro gabi_br.ro cat costa si cum se calculeaza valoarea ce trebuie platita pt un act de vanzare cumparare a unui apartament cu valoare de 70000 ron?exista un procent fix ... (vezi toată discuția)
Mama a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. acum ea într-un azil, ce pot face pentru a scoate alte acte? FlorinChiva FlorinChiva Bună ziua. Mama mea a pierdut actele de proprietate ale apartamentului. Proprietari au fost ea și tatăl me care a decedat. Nu s-a făcut moștenire după ... (vezi toată discuția)
Contract nelegalizat loricica79 loricica79 am cumparat acum 20 de ani un ap de la o fosta institutie,nu am mers la notar sa le legalizez nici in ziua de azi....nu platesc impozit nu's in cf nimic ..ce ... (vezi toată discuția)