in urma cu un an am fost accidentat in germania:(pe autostrada) de un microbuz inmatriculat tot in romania . in urma accidentului nu au rezultat victime iar masina si rulota mea au fost avariate total ..din constarile politiei germane reies urmatoarele:
1 microbuzul a lovit rulota si masina din spate din motive necunoscute
2 soferul microbuzului trebuie sa plateasca amenda de constatare (care in germania e platita de cel vinovat)
La cateva zile m am prezentat la asigurari (uniqa) mi au facut dosar ,pe care ulterior l au refuzat la plata pe motiv ca asiguratu lor considera concluziile politiei germane false si nu este de acord cu ele .acum intrebarea mea este urmatoarea .daca dau in judecata firma de asigurari in conditiile de mai sus cam care ar fi sansele de castig???#-o
Sansele dv de a castiga procesul sunt mari. PV emis de politia germana este corect pt ca ei formuleaza enunturile dupa regula constatului amiabil, implementat in occident de 20 de ani iar noi ne-am trezit sa ii invatam cum sa procedeze. Este un mod de tergiversare a dosarului, stiut fiind faptul ca e greu sa obtii documentele dintr-o alta tara si la daune mai mici oamenii se lasa pagubasi. Eu va sfatuiesc sa nu cedati si sa le faceti jocul celor de la asigurari.