avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract de vanzator cumparator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract de vanzator cumparator

buna as avea si eu o intrebare. daca am primit mostenire cu contract de vanzator cumparator cu clauze de intretinere se pot strica actele daca cine mia dat mostenirea ma da in judecata

:D
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 23:10, 15 Iunie 2010
Daca intretinutul apreciaza ca nu va indeplinitii obligatiile prevazute in contractul de intretinere, poate cere anularea contractului (rezilierea lui) in instanta. .
daca nu va indepliniti oblig se poate cere rezolutiunea
Buna seara ! Acel contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere presupune indeplinirea de catre dvs. a obligatiilor precizate in acesta . In masura in care nu va respectati aceste obligatii se poate cere rezolutiunea contractului in instanta . Daca v-ati indeplinit obligatiile nu aveti de ce sa va faceti griji , daca nu .....
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere notariala contract vanzare-cumparare uri uri In ce conditii se poate rezilia la notar un contract vanzare-cumparare, cu clauza de intretinere, constand intr-o suma lunara pe care vanzatorul urma sa o ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare cu sau fara clauza de intretinere stoicagramona stoicagramona Buna ziua, doresc sa aflu daca, contractul de vanzare cumparare poate fi atacat in instanta de catre cumnatul meu, celalalt fiu al socrilor, in cazul de fata ... (vezi toată discuția)
Proprietate cu act de vanzare-cumparare. cybertrust cybertrust Am cumparat un imobil de la o institutie cu act de vanzare-cumparare ,achitand avans (intabulat,carte funciara pe numele meu) cu plata in rate. Poate fi ... (vezi toată discuția)