avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Avizul asociatiei de proprietari pt. cerere loc parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Avizul asociatiei de proprietari pt. cerere loc parcare

ADP sector 2 cere avizul asociatiei de proprietari pt. acceptarea cereri de loc de parcare iar presedintele si administratorul asociaitei refuza sa semneze.

Precizez ca sunt proprietar si locuiesc la adresa respectiva.. in schimb adresa din buletin este alta.

Informatii depre regulamentul de functionare parcari am gasit aici: [ link extern ]

Ce pot face in situatia asta?
Pot obtine in vre-un fel avizul asociatiei?

Multumesc anticipat,
Cosmin
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 12:34, 17 Iunie 2010
trebuie sa dovediti printr-un act legal ca sunteti proprietar sau chirias in acea zona, altfel nu veti obtine.Daca puteti dovedi acest lucru, trebuie sa va dea acceptul.
~ Conținut șters la cerere ~
eu.ro.lex a scris:

trebuie sa dovediti printr-un act legal ca sunteti proprietar sau chirias in acea zona, altfel nu veti obtine.Daca puteti dovedi acest lucru, trebuie sa va dea acceptul.


nu e nici o problema in a dovedi ca sunt proprietar.. am actul de proprietate.. dar chiar si in aceste conditii presedintele asociatiei refuza sa avizeze cererea catre ADP

jurist Clement a scris:

...............fara concordanta de adrse......nu aveti nimica cert !.................
Dar,si flotant,sunteti macar sa in regula cu.....domicilil dvsi va asigurati spatiul!..
:closedtopic:


din cate inteleg din regulamentul de parcari de la ADP nu trebuie nici macar sa locuiesti la adresa respectiva.. ci doar sa fii proprietar.. (in cazul meu)

"Pentru a putea dobândi dreptul de utilizare asupra unui loc într-o parcare de reşedinţă solicitantul trebuie să îndeplinească următoarele condiţii :
1.Să aibă adresa de domiciliu într-un imobil al cărui fronton se găseşte
la mai puţin de 30 m de respectiva parcare ;
Prin adresă de domiciliu se înţelege imobilul în care solicitantul are calitatea de proprietar sau de utilizator de drept al unui apartament (contract de închiriere, de comodat, beneficiar de masă succesorală, ...) .
2. Să înregistreze la A.D.P. Sector 2 o cerere, avizată prin semnătură şi ştampilă de către reprezentanţii împuterniciţi ai imobilului de domiciliu;"
Acum....se pune intrebarea de ce nu vor respectivii sa semneze (!?!)
Sunteti in dusmanie cu ei?
Daca nu motiveaza refuzul ii puteti actiona in justitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare asociatia de proprietari mihai.nutzy1995@yahoo.com mihai.nutzy1995@yahoo.com Am solicitat printr o cerere tip de la Adp sector 2 bucuresti pt un loc de parcare sa ateste ca locuiesc la adresa din imobilul care apartine de AP si dna ... (vezi toată discuția)
Președintele, conducerea asoc de proprietari refuza sa imi semneze ... gabriela constantinescu gabriela constantinescu Președintele, conducerea Asoc de Proprietari refuza sa imi semneze și implicit sa pună ștampila Asociației pe formularul- cerere către ADP pt ... (vezi toată discuția)
Semnatura si stampila de la asociatie privata de locatari(sector 2) vasiliu ruxandra vasiliu ruxandra anul trecut am radiat masina care era pe numele meu am luat alta care am inscris-o pe numele sotului adresa este aceeasi. am platit locul de parcare la ... (vezi toată discuția)