avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum scriu o intampinare?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum scriu o intampinare?

trebuie sa depun o intampinare.Am fost citata pt. proces in care mi se spune ca datorez cu 3 facturi neachitate din 2006,2008,2009.Mentionez ca am facturi doar pe cea din 2009,si una din 2006[o parte din suma atat am gasit].MAI POT SPUNE CA MAI AMasa zise chitante adica suma pe o hartiuta cu stampila pe ea.Cine ma poate ajuta
Cel mai recent răspuns: glia , utilizator 23:07, 15 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere abonament telefonie iust79 iust79 Imi cer scuze daca am postat in rubrica gresita, dar nu imi dau seama unde sa incadrez subiectul. Problema este urmatoarea: am avut un abonament la o firma de ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata de catre asociatie Mihaela55 Mihaela55 Buna ziua! Am primit o citatie de la asociatia de proprietari pentru penalizari din perioada feb 2005- aprilie 2009. si mai 2009-mai 2012. De asemenea este ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru un dosar de dauna de care nu am stiu scrs77 scrs77 Buna ziua. Va rog daca se poate sa ma ajutati in problema urmatoare. Pe data de 26/06/2009 am primit prin posta o invitatie sa merg la BCR ASIGURARI SA sa ... (vezi toată discuția)