avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1225 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... grupe de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

grupe de munca

m-am judecat pentru grupa 1 de munca .Am obtinut hotarare fara sa se mentioneze in hotarare procentul .Unitatea imi elibereaza adeverinta farasa treaca procentul .Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 16 Iunie 2010
Puteti sa faceti cerere de completarea a hotararii sau de lamurire a dispozitivului hotararii ... pentru ca instanta sa se pronunte si asupra acestui lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii-a de munca castigata in instanta fara procent mentionat inserv inserv Firma la care am lucrat nu mi-a acordat grupa a II-a de munca pentru perioada 1986-2011 pe motiv ca am fost inginer si nu muncitor desi Ord 50/1990 nu face ... (vezi toată discuția)
Lamurire dispozitiv? Selenus Selenus Buna ziua, am aflat azi ca am castigat la Tribunalul Bucuresti actiunea prin care angajatorul a fost chemat in judecata pentru plata ajutorului la nastere in ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere peste 18 ani narcisa_frandos narcisa_frandos Buna ziua! Fiul meu are 19 ani si a intrat in posesia unei hotarari de plata a pensiei de intretinere executorie pe care a depus-o la institutia la care ... (vezi toată discuția)