avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme de mostenire si litigiu cu asociatia de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme de mostenire si litigiu cu asociatia de locatari

Am nevoie de un sfat in urmatoarea problema. In urma decesului parintilor mei, am mostenit o cota de 3/20 din apartamentul pe care l-au avut in proprietate,dar de spatiul respectiv beneficiaza fratele meu, impreuna cu familia sa, si n-am reusit sa ajungem la nici un fel de intelegere care sa-mi permita sa intru in posesia mostenirii sau a contravalorii ei.Pentru ca, de doi ani de zile, de cand a murit mama, el nu a mai platit cheltuielile de intretinere din cauza unor litigii cu asociatia, aceasta l-a actionat in judecata, dar am fost si eu citata, desi nu apar in cartea de imobil si nu beneficiez in nici un fel de serviciile furnizorilor mentionati de asociatie si nu sunt trecuta pe lista de plata.Cum as putea sa ma apar in aceasta chestiune, in fata instantei?
Cel mai recent răspuns: goldenwolf , utilizator 08:56, 16 Iunie 2010
Va rog mult, poate cineva sa-mi dea un sfat in legatura cu problema mea?Trebuie sa ma prezint astazi, la ora 11.30, in fata instantei si nu stiu cum sa-mi formulez apararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instrainare de succesiune rusti rusti buna ziua as dori sa aflu cat de usor se poate inlatura cineva de la o mostenire. problema este urmatoarea: fratelui meu i-a decedat tatal, sotia tatalui nu ... (vezi toată discuția)
Mostenirea unui teren arabil - mai multi mostenitori Isleman Isleman O sa incerc sa explic cat mai simplu . [b]Mostenirea[/b] : un teren de 2 HA arabil in zona rurala. [b]Proprietarul[/b] :decedat in 2008. Terenul a fost si ... (vezi toată discuția)
Mostenire greu de obtinut petruviorel petruviorel Buna ziua, am o problema la care nu gasesc solutie: am de luat in mostenire averea tatalui si a bunicilor care sunt decedati. Problema este ca eu am numele ... (vezi toată discuția)