avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... probleme de garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

probleme de garantie

Buna ziua,
In 25.06.2008 am achizitionat un aparat de climatizare care sa defectat in 14.06.2010 (deci mai putin de 2 ani) din pacate nu mai am factura fi garantia .In schimb am bonul de montare si pot afla de la banca justificarea platii deoare ce am platit cu cardul.
Cei care au venit sa repare au spus ca nu repara in garantie doar daca am factura si garantia in original.Ce pot sa fac? Ce drepturi am?

Alte discuții în legătură

Nedumerire garantie!! cristy_toma cristy_toma Buna seara!! Ma numesc Toma Cristian! Va contactez pentru a va cere un sfat in legatura cu o problema cu care ma confrunt! Am cumparat acum ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorului cizme dezlipite kytyna18 kytyna18 Ma poate ajuta si pe mine cineva?Am cumparat o pereche de cizme cu 500lei, dar din pacate dupa 5 zile s-au dezlipit, i-am dus inapoi si mi sa spus ca vor fi ... (vezi toată discuția)
Inlocuirea unui produs Cristian8812 Cristian8812 Va salut, am o problema cu cei de la Splendor Cluj. Am lasat pentru a 3-a oara un ceas in garantie, prima data pentru schimbarea unei baterii ( cost 55 de lei ... (vezi toată discuția)