avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetarea activitatii la spital
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetarea activitatii la spital

buna ziua ,as vrea sa ma lamuriti si pe mine va rog;in data de 9 august baietelul meu implineste doi ani si ar trebui s ama intorc la serviuciu dar datorita faptului ca domicilil meu actual este in strainatate nu mai vreau sa merg la aacest serviciu;ce trebuie sa fac ptr incetarea activitatii mele acolo si mama ar putea face ce trebuie sa fac eu,daca o imputernicesc?
v amultumesc.

Alte discuții în legătură

Demisia de la locul de munca anky83a@yahoo.com anky83a@yahoo.com buna,in data de 9 august fiul meu implineste doi ani si eu am fost in concediu ptr cresterea copilului;as vrea sa stiu si eu in ce data ar trebui sa ma prezint ... (vezi toată discuția)
Concediu de ingrijire copil si stimulentul de insertie adriana_d adriana_d daca tatal nu a lucrat un an intreg,cind trebuie sa m,a intorc la serviuciu daca am optat pentru 1 an ingrijire copil,si vreau sa beneficiez de stimulentul de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru crestere copil vivisavu vivisavu Am un baietel de 1 an si 6 luni si sunt insarcinata in 3 luni. Baietelul implineste varsta de 2 ani pe 9 iulie. Intrebarea mea este urmatoarea: daca eu voi ... (vezi toată discuția)