avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de ingrijire copil si stimulentul de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de ingrijire copil si stimulentul de insertie

daca tatal nu a lucrat un an intreg,cind trebuie sa m,a intorc la serviuciu daca am optat pentru 1 an ingrijire copil,si vreau sa beneficiez de stimulentul de 500 ron
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:45, 7 Martie 2013
1. Daca tatal nu indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC cel putin o luna atunci mama beneficiaza de CCC pana ce copilul implineste 1 an.

2. Pentru a beneficia de stimulentul de insertie trebuie sa reluati activitatea inainte de a implini copilul 1 an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere al copilului si stimulentul de insertie in munca Zara_Sabrina Zara_Sabrina Buna ziua. Sunt insarcinata in 32 saptamani, cu data probabila a nasterii pe 21 martie. Voi intra in prenatal din 9 februarie si voi opta pentru concediu de ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie TRIF magda TRIF magda Daca un tata a optat pentru concediu crestere copil pana la 1 an beneficiaza de indemnizatia de insertie pana la 2 ani? in ce conditii si ce trebuie sa faca in ... (vezi toată discuția)