avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia pentru crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia pentru crestere copil

Am un baietel de 1 an si 6 luni si sunt insarcinata in 3 luni. Baietelul implineste varsta de 2 ani pe 9 iulie. Intrebarea mea este urmatoarea: daca eu voi naste dupa data de 9 iulie (data probabila a nasterii este de iulie - august), mai beneficiez de indemnizatia pentru cresterea celui de al doilea copil sau trebuie sa ma intorc la serviciu?
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 10:02, 31 Ianuarie 2007
Beneficiezi, garantat:D
Probleme pe aceasta tema au fost imediat dupa aparitia Legii. Intre timp s-a reglementat:D
Intr-adevar intre timp lucrurile s-au rezolvat.
Un alt topic deschis de aceasi persoana de doua ori.#-o
Multumesc mult pt raspuns! Intre timp ma-m lamurit cum stau lucrurile.....am citit si legea.....daca mai e cineva interesat de acest subiect, am notat undeva ce lege este!!!!!
buna am si eu aceeasi problema poti sa-mi spui si mie unde sa citesc despre aceasta lege
LEGEA 577/2003
OUG 148/2005

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil bebe 2 catalinaciobanu catalinaciobanu Buna ziua, Eu beneficiez in prezent de indemnizatie 85 % pt crestere copil ( am un baietel de 1 an si 9 luni ) si sunt insarcinata in 7 luni. Urmeaza sa nasc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului maria_p_ioana maria_p_ioana Sunt insarcinata in luna a 5a avand un contract de munca din 21 august 2009 si cu o presusa data a nasterii in 9 iulie 2010, prin urmare in momentul nasterii ... (vezi toată discuția)
Vor sa plec dupa cic baxig baxig Buna seara, In data de 16 iulie baietelul meu a implinit 2 ani.Ar fi trebuit sa ma intorc la munca dar neavand cu cine sa-l las acasa, fiind prea mic pentru ... (vezi toată discuția)