avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de munca

Am fost dat afara cu art 65 codul muncii( restruturare post) si am solicitat un salariu compensator conform contractului colectiv de munca la nivel national, in scris si nu am primit raspuns de la firma. Ca sa rezolv problema am mers la tribunal si am dat in judecata firma. Aici surpriza> dupa ce am inregistrat cererea am primit termen 31.03.2011 deci peste aproape un an. In lege scrie ca un conflict de munca se judeca in maxim 15 zile. intrebarea mea este cum trebuie sa procedez pentru respectarea acestui termen de catre tribunal
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 11:16, 16 Iunie 2010
Din pacate termenele sunt foarte mari, urmare a aglomerarii instantelor de judecata.
explicatia termenului este data de incarcarea instantei cu dosare repartizate pe complet. aveti posibilitatea legala de a solicita preschimbarea termenului de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere abuziva loredana080380 loredana080380 In urma cu doua saptamani vineri am primit un act aditional prin care se modifica functia din sef birou in economist. Am semnat pentru ca oricum nu ma interesa ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala sau colectiva? meeri_m meeri_m Buna seara! Va rog, daca se poate sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: lucrez (inca? ) la o societate care in momentul de fata mai are aproximativ ... (vezi toată discuția)
Greu de rezolvat retromusculo retromusculo Daca contractul individual de munca se completeaza cu prevederile contractului colectiv de munca incheiat la nivel de unitate in cazul concedierii in baza art. ... (vezi toată discuția)