avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sunt in divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sunt in divort

Buna ziua tuturor.Sunt in divort cu sotia care doreste sa-mi ia ambii copii iar eu intr-un exces de furie am batut-o aceasta fiind ulterior spitalizata primind aproximativ 14-15 zile de spitalizare.As fi interesat din punct de vedere legar ce mi s-ar putea intampla deoarece eu acum 6 ani am primit o candamnare cu suspendare de 2ani pentru trecere frauduloasa a frontierei.
Cel mai recent răspuns: Alex.Alex , utilizator 14:49, 16 Iunie 2010
-in fata avocatului trebuie sa fii sincer ca si la medic;
-- cum vrei sa-si pregateasca apararea daca il minti?
-puteti face o intelegere cu actuala sotie, sa nu va faca plangere penala , sau daca a facut sa renunte la ea si dv sa-i lasati copii;
-toate astea trebuiesc discutate cu av dv
Aveti perfecta dreptate va multumesc mult!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala ChavaLito ChavaLito acum o saptamana am fost intr-o discoteca de la mine din oras si era o fata pe care o cunosteam si am fost acolo special pentru ea doar ca ea era insotita de ... (vezi toată discuția)
Invinuit ambros ionut ambros ionut Am batut si eu pe cineva si mi a venit acasa citatie sa ma prezint pe data de 06 01 2011 la politie. Baiatul zice ca are 7-8 zile de ingrijiri medicale ce pot ... (vezi toată discuția)
Deschidere dosar penal lmankml lmankml In ce conditii i se poate deschide cuiva dosar penal pentru violenta? (vezi toată discuția)