avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... problema service garantie LCD .va rog sfat
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

problema service garantie LCD .va rog sfat

Buna ziua,dupa cum se putea ghici am o problema cu baietii de la service-ul unde am dus un tv lcd in garantie,am dus tv pt o problema tehnica la garantie, l am primit cu aceeasi problema, la scurt timp l am dus iar si m au tot amanat vreo 45zile, ba ca nu mai merge facut ca trebuie schimbat displayul si costa mai mult decat unul nou(drept urmare au trimis actele nu stiu unde sa dea acceptu pt schimbarea tv cu unul nou - asa zicea nea tehnicianu), ba ca ii schimba displayul. Intr un final, dupa vreo 1luna jumate de asteptat m au sunat ca e gata tv-ul.
M am dus la fata locului si am cerut detalii despre problema avuta, la care ei mi au spus ( scrie si in actul de la ei ) "depanare circuit invertor". Dar baietii dupa cum ma asteptam au schimbat displayul impreuna cu carcasa din fata dar nu vor sa recunoasca pt ca sunt evident SH (o sa va intrebati cum mi am dat seama : taranii nu au avut nici macar bunul simt sa se uite la carcasa veche sa vada ca nu are nici un abtipild pe ea iar aceasta are + ca este si crapata) ideea este ca eu am refuzat primirea aparatului dar nu stiu cum sa procedez mai departe...ma gandesc ca vechiul lcd ar trebui sa aiba o serie ceva ..dar cum as putea sa aflu eu aceste date? eu ma gandesc sa merg in instanta cu ei ..dar cum as putea eu demonstra ca au fost schimbate aceste piese? nu mi se pare normal sa dau 2000ron pe un lcd sa stea mai mult pe la garantie si sa primesc si piese sh pe el...
astept un sfat ceva...
va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Garantie laptop lenovo bise bise Buna ziua! In luna Decembrie a anului trecut am sesizat 3 pixeli morti pe lcd-ul laptopului meu Lenovo. Pentru ca acesta era inca in garantie am sunat la ... (vezi toată discuția)
Telefon in garantie - schimbat piesa defecta cu piesa veche xciprian xciprian Buna ziua, In urma cu 3 saptamani am predat in magazinul unui operator de telefonie mobila telefonul meu defect, dar in garantie, spre a fi trimis in ... (vezi toată discuția)
Retragere garantie allview ayko5 ayko5 Am cumparat pe la jumatatea lunii iunie un telefon Allview X2 soul Mini de la RDS RCS cu abonament, dupa 2 luni am intampinat probleme cu display-ul ... (vezi toată discuția)