avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inmatriculare auto

Buna ziua.Am si eu o problema.Am cumparat un autoturism din Romania, neinmatriculat, caruia i s-a scos un rand de numere rosii.Cel care a scos acel rande de nr. rosii este plecat din tara si nu poate sa`mi dea certificat fiscal.

Nu stiu chiar toata treaba de aceea va intreb pe dumneavoastra.Am nevoie de certificat fiscal pentru a scoate un al 2-lea rand de numere rosii sau pentru a vinde masina mai departe.

Am briful mare pe care e stampila "inmatriculari auto " cum ca s-a scos 1 rand de nr. rosii am briful mic si am contractul de vanzare cumparare intre primul proprietar si nemtoaica de la care a fost cumparata masina.

Nu inteleg ce si de ce am nevoie pentru a vinde masina mai departe, sau pentru a scoate un alt rand de nr. rosii.


Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal-problema inmatriculare justinn justinn Buna seara, va prezint o problema (destul de neplacuta) la care, sper din tot sufletul sa-mi dati o rezolvare: La data de 6.12.2013 am cumparat un autoturism ... (vezi toată discuția)
Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)