avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Facturare dupa 2 ani
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare dupa 2 ani

As vrea sa pun o problema pe forum dar nu pot. Ce se intampla oare? In sfarsit a aparut.. Acum pot sa va spun ce problema am si sa va cer ajutorul sau sfatul. Ca pers. juridica, in iunie am primit prin posta o factura emisa in aprilie 2010, pt. o prestatie efectuata in 2008, reprezentand o evaluare tehnica. Am solicitat aceasta prestatie unei firme abilitate. Ulterior solicitarii, am primit prin posta un contract semnat de firma respectiva, dar cand am vazut ce tarif se pretinde am ramas socata si nu am semnat contractul, nici nu l-am restituit. Nu stiu ce sa fac acum. Poate ma sfatuiti dv. Mii de multumiri.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iunie 2010
aura.radulescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: aura.radulescu , utilizator 13:26, 17 Iunie 2010
Daca nu exista dovada efectuarii prestatiei, nu vad de ce factureaza !

mai asteptati raspunsuri
Le returnati factura , le faceti o adresa prin care le explicati motivele refuzului( neexistenta unui contract si lipsa prestarii serviciului) si le expediati cu confirmare de primire.Daca ajungeti la judecata, ei vor trebui sa va faca dovada existentei serviciului prestat.Dar sunteti f.sigura ca alti colaboratori nu au negociat etc... prestarea serviciului?
Multumesc pt. raspuns. Confirm ca nu s-a facut nici o negociere din partea firmei mele. Totusi, care este termenul limita de emitere a unei facturi pt. o prestatie de servicii? Eu stiu ca se factureaza pana cel tarziu a 15-a zi din luna urmatoare efectuarii prestatiei, nicicum dupa 2 ani. Sau exista societati care nu se conformeaza prevederilor Codului Fiscal? Astept raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz corespondenta utc utc Am un debitor care refuza sa primească corespondenta de la societatea noastră. in corespodenta sunt facturile de prestari servicii. ce este de făcut? pot ... (vezi toată discuția)
Expertize judiciare elena13 elena13 Ce trebuie facut daca o confirmare de primire trimisa catre o parte citata de expertul contabil (in persoana mea) s-a ratacit.Ori mi-a fost sustrasa din posta ... (vezi toată discuția)
Actiune "obligatia de a face" utc utc As vrea sa deschid o actiune prin sa solicit obligatia debitorul de a inregistra facturile in contabilitate. Care este temeilul de drept? (vezi toată discuția)