Am un debitor care refuza sa primească corespondenta de la societatea noastră. in corespodenta sunt facturile de prestari servicii. ce este de făcut?
pot deschide acțiune pe oug 119/2007?
Pentru a avea succes cu o actiune intemeiata pe OUG 119/2007, trebuie sa faceti dovada existentei unei creante certe, lichide si exigibile, conditie care nu va fi indeplinita in cazul in care facturile nu sunt primite de debitorul Dvs.
Incercati expedierea facturilor prin intermediul unui executor judecatoresc. Costa si dureaza mai mult decat in mod normal, dar ar putea fi raspunsul la problema Dvs.
trimiteti facturi si prin fax cu confirmare pe verso cu adresa de inaintare, cu precizarea ca originalul il veti expedia prin posta sau curier, cum gasiti de cuviinta, sau daca societatea are sediul in aceeasi localitate , puteti sa va deplasati personal sa predati facturile, ce trebuiesc semnate si stampilate de debitor
Oug 119 sau og 5?
AvFM
Buna seara!
Intre parti nu s-a incheiat un contract scris pentru vanzarea unor bunuri.
Vanzatorul (societate comerciala) a transmis o oferta catre ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit
fannatura
Am avut un partener de afaceri cu care am colaborat doi ani, pana anul trecut in toamna. Nu am avut contract cu el, dar nu au fost probleme cu plata pana in ... (vezi toată discuția)