avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Prajituri de casa acasa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Prajituri de casa acasa

Vreau sa fac acasa prajituri pe care sa le vand in diferite locatii special amenajate. Ce demers ar trebui sa urmez pentru ca "afacerea" sa nu contravina legislatiei in vigoare? Este nevoie de certificat de producator? Cum poti sa fii vanzator ambulant?
in primul rand trebuie sa fiti inregistrat la ONRC ca persoana fizica autorizata, cu toate autorizatiile necesare.Nu are nici o legatura certificatul de producator cu ce vreti sa faceti dvs. Mergeti la un avocat ptr consultanta juridica ; cred ca va costa mult mai putin decat amenda pe care o veti primi ptr nerespectarea normelor legale in vigoare .
Multumesc pentru raspuns! Va rog sa imi spuneti daca v-as putea deranja pentru sprijin in acest sens.
Ma puteti contacta telefonic sau la adresa de e-mail afisata in profil.
O zi frumoasã!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma scad in gestiune cu anumite cheltuieli avasilcai alin avasilcai alin Buna Ziua Am un teren de 1000mp pe numele meu si vreau sa-l dau societati mele cu contract de comodat.Pe teren nu este nimic amenajat iar in contractul de ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii imi trebuiesc pentru o rulota tip fast food?? DolmarGroup DolmarGroup Buna seara, Ma numesc Marian si am si eu un semn de intrebare. Am gasit sa cumpar o rulota tip fast food din Germania si asa vreau sa incep o afacere, tinand ... (vezi toată discuția)