avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... scoaterea la vanzare a unui imobil sechestrat al ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

scoaterea la vanzare a unui imobil sechestrat al debitoarei

Buna dimineata!
Va cer opinia intr-o speta.
SC X SRL pune sechestru asigurator pe un imobil al debitoarei, in cadrul unui dosar de pretentii, insa dosarul a fost suspendat intrucat debitoarea si-a cerut insolventa.

Suntem acum in faza in care a inceput falimentul impotriva debitoarei, noi, SC X SRL am fost inlaturati de pe tabelul creditorilor, (dar am facut contestatie care inca se judeca), iar lichidatorul a inceput sa faca publicatii de vanzare a averii debitoarei, printre care si imobilul pe care noi avem sechestru asigurator.

Intrebarea mea este: poate fi scos la vanzare acest imobil atata timp cat sechestrul nu a fost ridicat, iar noi nu ne-am judecat inca in contestatie ?
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 15:18, 17 Iunie 2010
Are prioritate legea speciala ( 85/2006)in fata legii generale(cpc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea procedurii generale de insolvenþã ContSters73517 ContSters73517 am cumparat in 2007 un apartament in faza de proiect. nici in ziua de azi nu am apartamentul, desi trebuia sa-l primesc in martie 2009. intre timp, persoana ... (vezi toată discuția)
Propunere ide inchidere a procedurii falimentului debitoarei venere venere Societatea noastra, ca si creditoare, a introdus cerere de chemare in judecata prin procedura insolventei impotriva unei sc debitoare, pentru o suma de ... (vezi toată discuția)
Recuperari de creante ContSters112364 ContSters112364 Va rog daca se poate sa ma ajutati sunt un om disperat, in 2007 am facut o Promisiune bilaterala de vanzare -cumparare, in vederea construirii unui apartament, ... (vezi toată discuția)