avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fostii patroni nu vor sa imi plateasca concediul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fostii patroni nu vor sa imi plateasca concediul de odihna!!!

buna ziua!! Am si eu o problema si poate ma puteti ajuta...am lucrat la o firma de paza timp de un an si jumatate in functia de dispecer si nu am fost niciodata in concediu de odihna! de o jumatate de luna ne-au anuntat ca firma se inchide si ca vom lucra pana in data de 15 iunie!!! Suntem in data de 17 azi si inca nu mi-am primit nici salariul pe o luna si jumatate nici banii pe concediu....ei spunandu-mi ca nu sunt obligati imi plateasca concediul....chestia e ca nici macar state de plata nu am semnat niciodata, ei neavand dovezi ca mi-am primit vreodata banii in tot acest timp...Ce ar trebui sa fac sa imi recuperez banii pentru ca e vorba de 2500 roni in total??? Va rog ajutati-ma cu un sfat. Va multumesc si cu respect. va doresc o zi buna!!!
Cel mai recent răspuns: Titel10 , utilizator 11:39, 17 Iunie 2010
Sunt obligati sa va plateasca concediul aferent 2009 si 2010 pana la data incetarii contractului de munca. Verificati (daca aveti cum) documentele pe anii anteriori ca sa vedeti daca ati figurat (oficial) in concediu .....
In caz de probleme si daca aveti dovezi clare, puteti actiona in justitie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)
Asigurari sociale AndreeaIlie29 AndreeaIlie29 Buna ziua, lucrez la o firma pe postul de operator dispecer. Sunt insarcinata in luna a 5-a si am aflat inca din luna a 4-a ca firma si-a schimbat denumirea. ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat si neplatit pgabriel28 pgabriel28 Am lucrat la o firma pina akum 2 saptamani.M-au invitat la o discutie prieteneasca spunand ca firma e in criza ca numai au bani sa ne plateasca si ca de la ... (vezi toată discuția)