avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... greseala de nume
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

greseala de nume

am cumparat un imobil anul trecut si mia gresit numele in loc de Popescu Cristian Mihai a trecut Popescu Cristian am fost sa mi fac buletinu si...... a spus ca nu este bun actu ma indrumat la judecatorie sa fac o cere de reparare de greseala.Daca nu mi aproba Presedintele ca nu a gresit ei ci avocata ce pot face? MULTUMESC#-o
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 00:50, 18 Iunie 2010
Faceti o cerere de indreptare eroare materiala, in care sa specificati despre care greseala este vorba. Nu are importanta cine a gresit.
Va motivati in drept pe art.132 alin.pct.1 Cod procedura civila.
nu trebuie sa faceti nicio actiune in instanta.
mergeti la BNP unde s-a incheiat actul si solicitati sa rectifice.
am facut actul prin judecatorie
Ok, atunci trebuie sa solicitati indreptarea erorilor materiale.
Urmati sfatul de mai sus al @minodorei_sorian.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala inscriere in titlu de proprietate - respectiv hotarare definitiva si irevocabila! pimionela pimionela Cum se poate rezolva o problema rezultata in urma inscrierii gresite a tarlalei pe titlul de proprietate dupa care s-a facut partaj la judecatorie, greseala ... (vezi toată discuția)
Cerere indreptare eroare materiala mihaflo1976 mihaflo1976 Am avut un divort. A aparut hotararea judecatoreasca. In cadrul materialului probabtor: - s-a consemant gresit perioada care a fost ceruta de cealalta parte ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti - proces cu nume gresit costelino18 costelino18 sunt in proces cu institutia in care lucrez. de la inceput juristul care a facut reclamatia colectiva a gresit numele meu trecand in loc de MARIANA, ... (vezi toată discuția)