avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scoaterea minorului din tara numai de catre mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scoaterea minorului din tara numai de catre mama

Fratele meu este in Italia cu contract de munca.
El isi doreste ca sotia si copilul minor sa se duca acolo in vizita.
Ce posibilitate are mama sa iasa din tara fara procura din partea tatalul, tinand cont ca se duc la el ( la tata ) in vizita???
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 15:52, 17 Iunie 2010
Am ceva experienta in domeniu, si va recomand procura direct prin consulat in limba romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport pt copil creatza_ani2008 creatza_ani2008 pt a face pasaport unui copil de 5 luni am nevoie de hotarare judecatoreasca ramasa definitiva prin care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti, in ... (vezi toată discuția)
Ce documente îmi sunt mie necesare, ca mătușa, sa pot pleca ... MNI MNI Ce documente îmi sunt mie necesare, ca mătușa, sa pot pleca cu nepotii mei, minori, din Romania în Italia. Menționez ca voi merge cu ei în Italia la ... (vezi toată discuția)
Procuri facute in alta tara pentru iesirea copilului minor din tara Isabela_bv Isabela_bv Situatia este urmatoarea: copilul meu este in tara, la bunicii lui. Eu sunt stabilita intr-o tara iar tatal lui in alta tara. Doresc peste 2 luni sa aduc ... (vezi toată discuția)