avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... bunaziua
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

bunaziua

in data de 07.06.2010 am gasit in usa o citatie la judcatoria bucuresti, insotita de o intampinare care a fost depusa la judecatorie prin care mi se aduce la cunostinta sa ma prezint la proces.
Intimpinarea in cauza face obiectul unei restante catre telemobil s.a. mai exact neplata unei facturi telefonice din data de 15.05.2007(plus penalizariule aferente, nu are rost sa le insir), si a fost inaintata catre judecatorie de catre "saga collection international".Mentionez ca este vorba de catre un abonament de telefonie mobila.
Un sfat va rog , in acest caz ce este de facut?

Cel mai recent răspuns: Mihaela Hornea , Avocat 18:31, 17 Iunie 2010
Aveti doua variante;
- ori achitati factura si penalitatile (daca au fost stabilite printr-un contract) si reclamanta va renunta la judecata.
- ori va prezentati la termenul de judecata, recunoasteti debitul si incercati sa va aparati cat puteti (timp in care penalitatile curg...)si daca se va admite actiunea veti fi obligat sa platiti pe langa factura, penalitati si cheltuieli de judecata si onorariu de avocat.
av. M.Hornea
ok am inteles. In cazul in care nu detin bunuri de nici un fel pe numele meu (contractul este incheiat intre mine si... ) se va ajunge la executare silita presupun pentru recuperarea bunurilor sau..?
recuperarea creantei nu a bunurilor scz.
Daca nu aveti bunuri recuperarea creantei se poate face si prin poprire pe salariul realizat de dvs.
av.M.Hornea
Aha deja nu e bine . Multumesc

Alte discuții în legătură

Mars collection mada215 mada215 Buna ziua!si eu am primit o citatie pt data de 23.05.08, de la constanta in proces cu mars collection s.r.l....suma neachitata este de 73.41usd, penalitatile ... (vezi toată discuția)
Pierde casa? nu e un abuz? dumilor dumilor Buna ziua, nici nu stiu cum incep povestea.....este vorba de o cunostinta care se pare ca a imbulinat-o rau de tot. In 2004 luna octombrie avut ultima ... (vezi toată discuția)
Facturi orange Prutianu Prutianu Dacă nu am plătit un amărât de abonament din 2016 de 80 de lei si recuperatorii tot imi trimit plicuri acasa si dosare ca sunt dat in judecata trebuie sa ... (vezi toată discuția)