azi 17 06 2010 am luat amenda pentru neplata rovignetei,la podul de la giurgeni ,la statia de taxare trecere pod.
va accept critica ca nu respect legea,insa am o problema cu reparatiile masinii din cauza gropilor si nu mai am bani de taxa:((
stie cineva o cale de iesire din situatia asta?cred ca taxa de drum este deja inclusa in combustibil,- o contestatie a p v sub ce forma?
mi a oprit si talonul desi masina e leasing
nu am semnat p v ,nu vreau sa dau banii statului, am parbrizul crapat din cauza zgurei aruncate pe jos,merita taxa?
multumiri anticipate
din pacate, nu prea aveti ce contesta, decat daca aveati rovigneta si nu era la dvs. Nu puteti ocoli acest fapt, intrucat, pe pv de contraventie, e trecuta si ora, iau rovigneta e valabila doar insotita de bonul fiscal.
Ca dvs. am patit si io, am injurat, am plecat mai departe,si am platit amenda. Asta e situatia. :)
si doar e asa simplu!!taxa e pentru drum ,sa pot eu ,cetatean al Romaniei,circula in conditii de s i g u r a n t a !!
desi am platit alti ani, tot gasesc gropi care imi distrug masina si tot eu platesc reparatii.
nu drumuri, nu taxa!!e mai simplu de inteles?
tara frumoasa ,pacat ca e locuita!
Ai sanse facand contestatie la executare insa trebuie sa faci posibila indeplinirea conditiilor de admisibilitate a actiunii.
Ti-am trimis un mesaj privat. Citeste-l!
Amenzi auto
preda alin
buna seara.am un vw lt 46 de 4600 maxima admisa, am fost la firma vw sa o detarez sa nu mai am nevoie de licenta de transport si sa se conduca cu cat b.am ... (vezi toată discuția)