buna seara.am un vw lt 46 de 4600 maxima admisa, am fost la firma vw sa o detarez sa nu mai am nevoie de licenta de transport si sa se conduca cu cat b.am platit cateva taxe,iar dupa 3 luni mi-au iesit aprobarile(actele)detarari. mai exact pe 31 08 2011. din diferite motive nu am reusit sa ajung la rar sa-mi treaca modificarile in talon. astazi in trafic ma oprit un agent de circulatie si mi-a ridicat placutele de inmatriculare,certificatul si mi-a dat o amenda de 20 000 de lei,10 000 in 48 ore. maine eram programat la rar sa fac omologarea. ce sanse am la o contestatie? multumesc
probabil ca amenda este data cf art 112 alin.1 lit p din OUG 195. nu ai nici o sansa deoarece datele tehnice ale masinii chiar nu corespund cu cele din certificatul de inmatriculare.
insa verifica cum a fost intocmit pv si poate ai noroc si exista vreun motiv de nulitate.
Nu era mai bine sa mai asteptati cateva zile? Acum veti suporta consecintele neplacute ale gestului dv. Imi pare rau! Nici cu contestatia nu aveti nici-o sansa.