avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... anulare decizie desfacere cim
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

anulare decizie desfacere cim

Se poate anula de catre angajator o decizie prin care s-a desfacut un cim?
Exista un formular tip?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 05:45, 18 Iunie 2010
VLADUTZA07 a scris:

Se poate anula de catre angajator o decizie prin care s-a desfacut un cim?
Exista un formular tip?

Multumesc

De anulat nu se poate anula decat in instanta de judecata o astfel de decizie..insa, angajatorul are posibilitatea de a revoca o decizie de concediere.
Despre revocarea deciziei de concediere s-a mai purtat o discutie pe care o puteti vedea aici:
www.avocatnet.ro/content/for...
se poate revoca,
va poare angaja in continuare
depinde de angajator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de desfacere cim disciplinara - pensie hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog ajutor in urmatoarea problema complicata: un angajat nu s-a prezentat la locul de munca timp de 5 zile, astfel pe cale disciplinara i s-a ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca - apel Radu Palu Radu Palu Buna ziua! Mi-am dat in judecata angajatorul pt. ca m-a concediat fara preaviz. Am castigat in fond, prima instanta declarand desfacerea CIM ca ilegala si ... (vezi toată discuția)
Testarea poligraf dfl dfl Buna ziua, Este legal ca angajatorul sa iti conditioneze pastrarea locului de munca de sustinerea testarii poligraf? Si daca o dai si o pici, este un legala ... (vezi toată discuția)