avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general asigurare de sanatate pentru intreprinderea individuala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

asigurare de sanatate pentru intreprinderea individuala

Buna tuturor,

As dori sa ma ajutati cu o informatie.In cazul unei intrep.individuale se plateste cas din profit 5.5 % asa am inteles .Intrebarea mea este .Beneficiez de asigurare de sanatate daca eu lucrez numai in afara tarii?.(mentionez ca lucrez si in europa,dar si pe alte continente.Nu stiu daca in caz de vreun accident de munca sau altceva:P beneficiez de asigurare medicala .( lucrez pe santier)

Multumesc
Cel mai recent răspuns: pricopcristina , utilizator 10:15, 18 Iunie 2010
buna marilena24co. nu sunt un expert dar iti pot spune ca exista un card european de sanatate de care poti intreba la casa de asigurari de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul de sanatate european jhonyboxing jhonyboxing Buna ziua! Am deschis acest nou subiect in speranta ca mi se va raspunde la intrebarile mele.-In primul rand,mi se pare normal sa explic prima data ... (vezi toată discuția)
Decontare plata spitalizare pentru accident in afara muncii dan890 dan890 Buna ziua, Sunt de meserie sofer si am avut acum cateva luni un accident in timpul serviciului in Austria. Am fost spitalizat doua zile intr-o clinica in ... (vezi toată discuția)
Victima a unui accident-asigurari medicale in ue nicu73 nicu73 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Sunt angajat la o firma din Suedia cu contract permanent de munca unde platesc toate taxele si ... (vezi toată discuția)